Menu
SMT

Za SMT - Surface Mount Technology polaganje imamo na voljo vrhunsko proizvodno linijo švicarskega proizvajalca strojev za SMT polaganje Essemtec. Zasnova linije SMT asembliranja je v našem podjetju sestavljena tako, da nam omogoča hitro prilagajanje in fleksibilnost v proizvodnji manjših in srednje velikih serij ter izdelavo prototipov. Prav zaradi hitre odzivnosti in prilagodljivosti SMT linije predstavljamo idealno rešitev za vsa podjetja, ki želijo preveriti funkcionalnost ali odpraviti hibe prototipa.SMT polaganje stroj

Več kot deset let izkušenj na področju spajkanja elektronskih vezij, nam omogoča kakovostno in hitro sestavljanje SMT in THT komponent. Vsem našim poslovnim partnerjem skozi celoten proces izdelave SMT komponent nudimo podporo in svetovanje.

Našim strankam nudimo:

  • Polaganje SMT komponent.
  • Pripravo materiala.
  • Programiranje po »pick and place« datoteki.
  • Kontrolo.
  • Pakiranje in dostavo SMT komponent.
  • Optična kontrola.

Za zagotavljanje najvišje kakovosti polaganja SMT komponent, so vsa naša delovna mesta zaščitena z antistatičnimi dovodi. Vsa vezja se pred odpremo tudi optično pregledajo pcb vezjas posebnimi napravami za povečavo slike.

Na podlagi več kot deset letnih izkušenj je tehnološki proces od svetovanja do odpreme SMT komponent na najvišji možni ravni.

V našem podjetju za SMT asembliranje uporabljamo večnamenski SMT center Paraquda, ki je nova generacija SMT »pick-in-place« strojev z zelo veliko zmogljivostjo za polaganje in je namenjen za izjemno prilagodljivo proizvodnjo SMT komponent z večjo prepustnostjo. Preizkušena tehnologija švicarskega podjetja Essemtec zagotavlja najvišjo natančnost ob neprekinjenemu delovanju.

SMT stroj Paraquda omogoča kratke dobavne roke in fleksibilnost, saj omogoča programiranje komponent po dejanskih zahtevah in potrebah naših strank.

 

 

Delujemo v skladu s certifikatom
IPC - Association Connecting Electronics Industries®